Industriële componenten

Coral-ontwikkelingsboard van Google

Het Coral-ontwikkelingsboard is een singleboardcomputer met een verwijderbaar systeem-op-module (SOM) met eMMC SOC, draadloze radio’s en Google’s Edge TPU.

Het board is geschikt voor ingenieurs, ontwerpers en industriële technici en kan worden gebruikt voor prototypen van IoT-apparaten, als een singleboardcomputer en het dient zelfs als een evaluatiekit voor het SOM.
Het basisboard is uitgerust met alle aansluitingen voor randapparatuur die nodig zijn voor prototypeprojecten, zoals USB 2.0-/3.0-poorten, DSI-display-interface, CSI2-camera-interface, ethernetpoort, luidsprekeraansluitingen en een 40-pens GPIO-header. Met de geïntegreerde TensorFlow Lite-inferentie kunnen modellen worden samengesteld, zodat ze op het Coral-ontwikkelingsboard kunnen werken. Hierdoor is het niet meer nodig om prototypen vanaf het begin te bouwen. Door een eenvoudige integratie met andere technologieën kunnen prototypen vervolgens eenvoudig worden opgeschaald naar productie met het SOM-board van 40 x 48 mm in combinatie met aangepaste PCD-hardware met behulp van board-naar-board-connectoren.

Het Coral-ontwikkelingsboard van Google is beschikbaar in de webshop van Distrelec.

Meer artikelen van Ditrilec :

Distributeur van IoT Prime-bundel


De ontwikkelaar van Arduino, ‘s werelds eerste open-source platform voor prototyping, heeft Distrelec aangewezen als exclusieve distributeur van hun IoT Prime-bundel.

Grootste wederverkoper van Siemens in Europa


In zijn passie om klanten te verbinden met de technologische oplossingen die zij nodig hebben, heeft Distrelec zijn productassortiment van een van Europa’s grootste industriële productiebedrijven, Siemens, aanzienlijk uitgebreid.

Coral-ontwikkelingsboard van Google


Het Coral-ontwikkelingsboard is een singleboardcomputer met een verwijderbaar systeem-op-module (SOM) met eMMC SOC, draadloze radio’s en Google’s Edge TPU.

Een vleugje digitaal met een persoonlijk tintje


Internet heeft de manier waarop wij zaken doen aanzienlijk veranderd. Veel van deze veranderingen zijn positief. Distributeurs kunnen online diensten aanbieden die via een papieren catalogus ondenkbaar waren.


Praktijkrichtlijn veilig werken bij laden van tractiebatterijen →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: