Overige

VSK verschoven naar mei 2022

De jubileumeditie van VSK, de vakbeurs voor de installatiebranche, is verschoven naar 17 tot en met 20 mei 2022. De Jaarbeurs heeft dat in overleg met de branche besloten. De beurs zou eigenlijk plaatsvinden van 8 tot en met 11 februari.

Voornaamste oorzaken voor het doorschuiven van de VSK zijn onzekerheden over de duur van de coronamaatregelen en de impact daarvan op de beurs. Maar ook schaarste aan materialen, levertijden en de onzekerheid voor internationale exposanten spelen een rol.

Albert Arp, CEO van de Koninklijke Jaarbeurs: “We hebben veel overleg gehad met de branche en de uitkomst daarvan is dat we de VSK een paar maanden verplaatsen. Deze sector speelt een belangrijke rol in de energietransitie, dus de behoefte om elkaar te zien en spreken is heel groot. We hebben er alle vertrouwen in dat we dat in mei ongedwongen kunnen doen.”

‘Onze toekomst, jouw wereld’

Ook Joyce van de Hoef van de beursorganisatie kijkt met vertrouwen uit naar de komende editie in mei: “Er zijn veel ontwikkelingen en mooie initiatieven binnen de installatiebranche en die willen we natuurlijk goed laten zien op de VSK. De behoefte van de branche om elkaar weer live te ontmoeten en te inspireren is groot. In mei hebben we zeker meer garantie dat we weer een heel mooie editie van de VSK neer kunnen zetten met elkaar.”


Light + Building verplaatst →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: