Verlichting / LED

Klantwens centraal bij WinLed

Het recentelijke redesign van de Winled Skyline maakt het mogelijk dat de lichtlijnen worden gefabriceerd naar wens van de klant. De klant kan kiezen uit 3 verschillende ledconfiguraties op de ledstrips. Is de lichtopbrengst doorslaggevend of de efficiency?

Snelle terugverdientijd door lage energiekosten

De rendementen van de nieuwe armaturen kunnen variëren tussen de 130 en 170 lm/W, en dit is inclusief het warmteverlies, optiekverliezen en driververliezen. De hoogste output van 13.000 lm wordt gerealiseerd met een efficiëntie van 162 lm/W.  Een relatief laag energieverbruik voor optimale verlichting van een hal. Bovendien is er de optie om een lensbundel van 25° toe te passen voor grote hoogtes. WinLed heeft inmiddels diverse hoge distributiehallen (tot wel 20m.) voorzien van dit type armaturen.

WinLed ontzorgt

WinLed maakt graag samen met de installateur een verlichtingsplan voor de optimale keuze en verdeling van de armaturen in de hal, alsmede de keuze voor de juiste aansturing. Ook daar staat de wens van de klant centraal. Indien de installateur dit wenst kan het eigen montageteam van WinLed bovendien voor de ophanging van de armaturen zorgdragen.

www.winled.nl


Ontdek hoe gemakkelijk het is om labels te printen in korte video's →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: